Atentie la praful saharian! Ce tipuri de asigurari te pot proteja?

Anuntul recent al ANM cu privire la un nou val de praf saharian care va afecta Romania ne reaminteste de importanta pregatirii pentru evenimentele meteorologice extreme.

Praful saharian poate afecta:

  • Sanatatea: particulele fine de praf pot irita caile respiratorii, agravand afectiunile respiratorii preexistente.
  • Bunurile: praful poate deteriora vopseaua masinilor, poate afecta culturile agricole si poate contribui la poluarea aerului.

Ce tipuri de asigurari te pot proteja in fata unor astfel de evenimente?

  • Asigurarea de locuinta: acopera daunele produse de fenomene naturale, inclusiv de praful saharian, care pot afecta acoperisul, peretii sau interiorul locuintei.
  • Asigurarea de sanatate: acopera costurile tratamentului medical in cazul in care praful saharian provoaca probleme respiratorii sau alte afectiuni.
  • Asigurarea auto: acopera daunele produse de praful saharian la caroseria masinii, inclusiv zgarieturile si deteriorarea vopselei.
  • Asigurarea de culturi: acopera pierderile din productia agricola cauzate de praful saharian, care poate afecta cresterea si dezvoltarea plantelor.

Este important sa te informezi cu privire la tipurile de asigurari disponibile si sa alegi o polita care sa te protejeze in mod corespunzator.

Plata card prin:

Crest Asig Broker de Asigurare SRL

Telefon: 0372778151
Str Cluj nr 33 ,  Sector 1, Bucuresti . 
CUI 31904845 ;J40/7949/21.06.2013
Autorizatie 30748 / 07.02.2014 de operator de date cu caracter personal dat de Autoritarea Nationala De Supraveghere A Prelucrarii Datelor Cu Caracter Personal 
Nr. Inmatr. Registru Brokeri 758 .

Tel / Fax: 0372 778 151

Se incarca ... asteptati