Transfagarasanul se pregateste de redeschidere: Asigurarea pentru o calatorie fara grij

Veste minunata pentru iubitorii de munte si aventura! Deszapezirea Transfagarasanului a inceput, iar autoritatile estimeaza o deschidere mult mai devreme decat data obisnuita de 1 iulie. Drumarii muncesc din greu pentru a inlatura zapada, iar in curand vom putea admira din nou peisajele spectaculoase ale celui mai inalt drum din Romania.

Cu toate acestea, pe langa entuziasmul pregatirilor, este important sa ne gandim si la siguranta noastra si a masinii pe parcursul calatoriei. Aici intervine rolul esential al asigurarilor, care ne pot oferi linistea necesara pentru a ne bucura din plin de experienta.

Tipuri de asigurari utile pentru o calatorie pe Transfagarasan:

  • Asigurarea RCA: Obligatorie prin lege, asigurarea RCA acopera daunele materiale si/sau vatamarile corporale cauzate tertilor in cazul unui accident.
  • Asigurarea CASCO: Optionala, dar extrem de utila, asigurarea CASCO acopera daunele propriului vehicul, indiferent daca sunteti vinovat sau nu de producerea accidentului. Pe un drum montan precum Transfagarasanul, unde riscul de incidente este mai mare, CASCO va poate scuti de cheltuieli considerabile.
  • Asigurarea de accidente: Aceasta asigurare va protejeaza financiar in cazul unui accident, acoperind cheltuielile medicale si oferind compensatii in functie de gravitatea vatamarilor.
  • Asigurarea de asistenta rutiera: O pana de cauciuc sau o defectiune tehnica pot aparea oricand, mai ales pe un drum dificil. Asigurarea de asistenta rutiera va ofera servicii de tractare, reparatii la fata locului sau transportul pasagerilor, asigurandu-va ca nu ramaneti blocati pe Transfagarasan.

Nu uitati! Inainte de a porni la drum, verificati valabilitatea asigurarilor si asigurati-va ca aveti la indemana toate documentele necesare.

Plata card prin:

Crest Asig Broker de Asigurare SRL

Telefon: 0372778151
Str Cluj nr 33 ,  Sector 1, Bucuresti . 
CUI 31904845 ;J40/7949/21.06.2013
Autorizatie 30748 / 07.02.2014 de operator de date cu caracter personal dat de Autoritarea Nationala De Supraveghere A Prelucrarii Datelor Cu Caracter Personal 
Nr. Inmatr. Registru Brokeri 758 .

Tel / Fax: 0372 778 151

Se incarca ... asteptati